Jeugdclub JIJ

Contactgegevens

Johannes Nieuwland
jij@ysbrechtum.com

Hallo jongens en meisjes, welkom bij jeugdclub jij!

Voor wie is de jeugdclub

De Jeugdclub is voor kinderen vanaf groep 5 t/m klas 2. Om lid te kunnen worden moet je in groep 5 zitten en niet hoger dan klas 2.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap voor Jeugdclub JIJ kost € 15,00 per persoon per jaar. De peildatum voor het lidmaatschap is 1 oktober.

Hoe geef je je op

Heb je zin om lid te worden, geef je dan op. Dit kan op 2 manieren:

 1. Lever onderstaand strookje in bij Johannes Nieuwland, de Finne 38, inclusief de € 15,00 lidmaatschap (in een gesloten envelop).
 2. Of vul het formulier digitaal in, stuur het naar jij@ysbrechtum.com en maak € 15,00 over op: IBAN: NL59 RABO 0327 5444 22 t.n.v. J. Nieuwland (en onder vermelding van: ‘Jeugdclub JIJ’ en de naam van het kind dat lid wordt).

  Hierbij geef ik me op als jeugdclublid:


  De ouders/verzorgers willen wij graag attenderen op het volgende:

  Zoals u misschien weet is de Jeugdclub geen vereniging of stichting. Doordat de Jeugdclub geen vereniging of stichting is blijft de aansprakelijkheid een aandachtspunt. Wij als bestuur van de Jeugdclub doen onze uiterste best om het komende seizoen weer vlekkeloos te laten verlopen. Wij zijn echter niet in staat het toezicht op uw kind te houden, zoals dat van hiertoe opgeleide krachten zou mogen worden verwacht. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Wij kunnen – als niet-professionele krachten – geen aansprakelijkheid op ons nemen voor wat uw kind betreft en voor de eventuele schade die uit de activiteiten kunnen voortvloeien. Deelname geschiedt op eigen risico.

  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Groeten van Anke, Gerritje, Peter, Jesse en Johannes

   

   

  Nieuwsbrief – Jeugdclub JIJ