In Simmerjûn yn 't Epemabosk

Op deze pagina kan je alles lezen over het evenement op zaterdag 29 juni 2024: In simmerjûn yn ’t Epemabosk.
Tijdens ‘In simmerjûn’ wordt het bos omgetoverd in een sprookjesachtige omgeving, waar je tijdens een mooie wandeling kunt genieten van kunst en cultuur.

Kaartjes
De kaartverkoop is van start! Via onderstaand formulier kunt u kaartjes bestellen.
De kosten zijn € 5,- voor volwassenen, € 2,50 voor onze Stipers en € 1,50 voor basisschooljeugd.  Daar krijgt u dan entree en consumptie voor terug.
We willen graag alle dorpsgenoten bedanken voor hun steun aan de toneelvereniging van de afgelopen jaren en dus houden we de prijs laag.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Vul het formulier in en klik op verzenden: op basis van uw bestelling krijgt u  na één of twee dagen een betaalverzoek. De kaartjes liggen voor u klaar bij de entree.

  Programma
  We hebben als werkgroep, ontstaan uit toneelvereniging ’t Is sa’t falt, een mooie route uitgezet en we hebben ontzettend veel creatievelingen bereid gevonden mee te doen. Er is zang, er is dans, er is toneel, er is kunst, er zijn gedichten en er is licht.
  De meeste bijdrages zijn vanuit het dorp en de inwoners maar er zijn ook leuke acts van buiten het dorp.
  Let op: de kuier loopt over bospaden en gras en is daardoor wellicht minder geschikt voor mindervaliden.

  We verzoeken u zoveel als mogelijk lopend of met de fiets te komen.

  We zijn te gast op Epemastate: we vragen alle bezoekers tijdens de kuier zoveel mogelijk op de paden te blijven, zodat we de natuur in het bos zo weinig mogelijk verstoren. Roken op het terrein is niet toegestaan. 

  Meehelpen
  Ook enthousiast geworden en zin om mee te helpen? Dat kan! Meldt je aan bij Anja door haar een mailtje te sturen (klik hier)
  We zoeken nog steeds een aantal mensen om groepjes te begeleiden, handige Harrie’s (of Harriëttes) mensen om na afloop mee op te ruimen, hand- en spandiensten, catering en noem maar op!
  Ook gaan we zondag 9 juni van 14.00 tot 16.00 uur vlaggetjes maken van gescheurde stroken lakens in het dorpshuis. Opgave is niet nodig, schuif gezellig aan in het dorpshuis.

  Wij hebben er zin! Tot ziens op de 29e!

  De werkgroep:
  Ylona Kruis, Antje van der Wal, Anja Poiesz, Anky Jongman, Renske Bles, Fred Sterk, Dineke Nieuwland, Meiny Hummel en Jantine Nauta.