Drouwenerzand

Afgelopen zaterdag 9 mei was het weer tijd voor een activiteit van jeugdclub JIJ. Het was stralend weer, 35 jeugdleden die meegingen, voldoende ouders die bereid waren te rijden, kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een leuk dagje uit. Dit werd het dan ook. Om 09.30 uur verliet de karavaan auto’s het dorpshuisplein op weg naar, Attractiepark Drouwenerzand! De reis verliep zonder problemen en rond 11.00 uur kwamen we aan.
Even kaartjes kopen en het feest kon beginnen. Na 2 keer met de ogen te hebben geknipperd, waren de kids gevlogen. De meegereisde begeleiders hadden ook al snel een plekje op het terras veroverd. Het eten (snacks en ijsco’s) en drinken (koffie, thee, limonade) was overigens onbeperkt. Tot grote vreugde van de kinderen, die hier dankbaar gebruik van maakten. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste frikadellen en ijsco’s voorbij kwamen. Oké, ook de begeleiding kon de verleiding niet weerstaan.
Er waren vele leuke attracties. Vooral “dat ding wat over de kop gaat” viel in de smaak. Een aantal stoere begeleiders durfden het ook wel aan, maar kwamen toch van de koude kermis thuis. Dit uiteraard tot groot vermaak van de anderen. Na veel rennen, vliegen, draaien, botsen en vooral over de kop gaan, was het om 15.30 uur tijd om weer richting Ysbrechtum te rijden. Vermoeid, maar met een voldaan gevoel stonden we om 17.30 uur weer bij het dorpshuis.

Klik hier voor de fotoserie