Black and White disco

Jeugdclub JIJ Disco! Zaterdag 13 oktober was weer de eerste activiteit van Jeugdclub JIJ van het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw is dat een vette disco avond in het dorpshuis. Elk jaar met een thema, en dit jaar was dat ‘Black&White’. Alle kinderen hadden dat goed begrepen en kwamen prachtig uitgedost in het zwart en/of wit naar deze feestelijke openingsavond van de Jeugdclub. Ook dit jaar mochten we gelukkig weer een aantal nieuwe kinderen verwelkomen bij de club; eindelijk oud genoeg om erbij te mogen! Voor iedereen was het in het begin even wennen op de dansvloer maar al gauw ging iedereen los op de muziek van DJ Jelte.

We hebben onszelf in onze coole outfits eerst geshowd door te paraderen over de zwarte loper. Hier werden even de juiste moves en kledingtrends getoond. Ook kregen we dansles van Femke en Sandra. We leerden onder andere de Macarena! Natuurlijk mocht een wedstrijdje Limbo dansen niet ontbreken. De vorige keer was Jouke hier de beste in en hij moest dus zijn titel verdedigen. Dat deed hij heel goed, want ook dit jaar was hij de allersoepelste en de beste!

Na al het dansen, de Limbo-wedstrijd en nog wat danslesjes van Femke en Sandra waren er ook nog wat prijsjes te vergeven. Want wie heeft de beste en meest originele Black&White outfit van de avond? Bij de dames ging die prijs naar Nicci. Zij had de moeite genomen om speciaal voor deze disco met een gipsen been te komen. Bij de heren was er niet één winnaar…. Nee, dit jaar was het een duo dat met de prijs naar huis ging! Liam en Hugo waren een zwart-wit-duo: de ene wit en de ander zwart! Heel leuk bedacht en prachtig samengewerkt.

Alle drie gefeliciteerd!! Na al het dansen kwamen om 22.00 uur de vaders en moeders hun kroost weer ophalen van de disco avond in het dorpshuis. We hebben met z’n allen een heel gezellige en geslaagde avond gehad en kijken alweer uit naar de volgende keer. Dat wordt vast ook een heel leuke activiteit. Maar pas op: dat wordt ook wel een héél spannende………………..

Klik hier voor de fotoserie