Winnaar fotowedstrijd Herfst in Ysbrechtum 2014

De winnaar is bekend!

Nu de herfst bijna afgelopen is kunnen wij ook roepen… gelukkig hebben wij de foto’s nog.
Wat een prachtige inzendingen hebben wij mogen ontvangen.
13 verschillende inwoners van Ysbrechtum hebben in totaal 37 foto’s ingestuurd voor de wedstrijd.

We hebben de jury de tijd gegeven om te bepalen welke foto’s zij de allermooiste vonden. Dit hebben ze gedaan door een top 10 van alle inzendingen te maken. Deze top 10-en hebben we naast elkaar gelegd. En we hebben een winnaar!
De jury bestond uit: Gerke de Boer, Olav van Overbeek en groep 7 en 8 van de Epemaskoalle.

Bij alle jury leden stond de winnende foto in de top 3. ‘Prachtig moment’ en ‘schitterende kleuren’ werden door de juryleden benoemd. De winnares is Aukje Krekelaar. Van harte gefeliciteerd! De cadeaubon van Johannes Greidanus komt zo snel mogelijk naar je toe!

 

De nummer 2 was ook duidelijk. Het is een foto van Eddy Huisman, genomen in het Epemabos, waar meer inzenders hun inspiratie hebben gevonden. ‘De zon piept verrassend achter de bomen vandaan’ en ‘mooie lichtinval’ zijn een paar van de jurycommentaren.

 

Vanaf de derde plek liggen de uitslagen veel dichter bij elkaar. Met een puntje verschil heeft de foto van Anneminke Tjalsma de derde prijs gewonnen. ‘Prachtig herfstblad en een kleurrijk meisje’, schreef een van de juryleden.

 

Winnaars gefeliciteerd! Deze drie foto’s zullen op canvas worden afgedrukt en krijgen binnenkort een mooi plekje in het dorpshuis.

Hierbij willen wij de jury bedanken voor de inzet en natuurlijk ook hartelijk bedankt voor alle deelnemers voor jullie prachtige creaties. Wat ons betreft is deze actie voor herhaling vatbaar, dus hopelijk doen jullie dan ook weer mee.

Hieronder de presentatie van alle inzendingen.
Webcommissie Ysbrechtum.com