VVV – Sportieve Volleybal Zondagmiddag – Update

Volleybaltoernooi 29 maart 2015

Wat een geweldige, gezellige middag hebben wij erop zitten!

Een volleybal toernooi georganiseerd door de VVV.

Er hadden zich 10 kinderen en 6 volwassen teams opgegeven voor deze middag. Dat ging nog niet zonder slag of stoot want zelfs tot op de ochtend van het toernooi werden er mensen ziek gemeld maar gelukkig ook nog vervangers gevonden. Het leek wel een ware griepgolf in Ysbrechtum.

Bij de kinderen speelden Maaike, Jasmijn, Lars, Milan, Rick, Lars, Roef, Jeska, Manon, en Tess in 3 teams om de prijzen.

Alle wedstrijden van de kinderen werden prima geleid vanmiddag door Arnold. De kinderen hebben heel sportief gestreden en aan het eind van de partijtjes bleek dat iedereen evenveel punten had verdiend en dus voor iedereen de eerste prijs!

VVV Volleybal winaars jeugd IMG_8493

Allemaal TOP gedaan en beloond met wat lekkers.

Bij de senioren streden 6 teams om de eer. Team Keet was fanatiek en compleet. Team de Finne/Raone ook en met echte volleyballers in hun midden vooraf al een geduchte tegenstander.

Team VVV bestuur had door ziekte, blessures en andere afwezigheid spelers tekort maar dat werd opgelost met invallers uit afwisselend de keet, de Finne en de Darters.

Team de Darters waren ook compleet en zeer fanatiek te noemen. Team Epemawei speelde maar met weinig Epemawei-bewoners in hun midden. Dit ook door ziekte, kommer en kwel. Team Kleasterwei had een jonge sterke speelster meegenomen uit IJlst maar kreeg ook steeds wisselende versterking om op 6 spelers in ’t veld te komen.

Er werd heel sportief gestreden en heel goed ingevallen door iedereen in de teams die steeds spelers tekort hadden. Uiteindelijk werd de hoofdprijs wederom binnengehaald door de titelverdedigers uit de Finne/Raone. De oranjekoek ging er wel in en werd uitgedeeld onder de nog aanwezige spelers en toeschouwers.

Uitslag 2015:

1. Finne/Raone

2. Darters

3. De Keet

4. Epemawei

5. VVV

6. Kleasterwei

VVV Volleybal winaars Finne IMG_8431

Tussen de wedstrijden door was er prima catering met de VVV achter de geïmproviseerde maar gezellige bar. Kinderen, volwassenen, spelers en niet spelers hebben een heel gezellige middag gehad.

Rest mij nog Eddy (Huisman) te bedanken voor het maken van de foto’s en Johannes (de Vries) voor het geweldige scheidsrechterwerk bij de senioren. Prima gedaan!

Iedereen heel graag tot volgend jaar!

Een groet namens het VVV bestuur!

Volleybal spel IMG_8257VVV volleybal jeugd

VVV Volleybal winaars Finne IMG_8431VVV Volleybal winaars jeugd IMG_8493

 

meer fotos hier op mijnalbum.nl

 

.