VVV Bingo voor KIKA

BINGO voor Kika!
Weet u ’t nog? Die gezellige VVV bingo in het dorpshuis in december? Wat was het een leuke avond en wat is er fanatiek gestreden om de leuke prijzen.
Aan deze bingo hadden wij een goed doel gekoppeld. Een deel van de opbrengst zouden we aan KiKa doneren hadden we beloofd.
En als je wat beloofd moet je dat natuurlijk doen. Dus bij deze mag ik aan u bekend maken dat wij maar liefst €900,- hebben overgemaakt aan KiKa. Een prachtig bedrag wat we konden realiseren doordat u bingo kwam spelen bij ons.
In totaal was de opbrengst van de bingo bijna €1500,- . Het grootste deel hebben we dus aan KiKa geschonken. Het overige deel van de opbrengst gaan we gebruiken om te investeren in de aanschaf van een grote tent zodat we die niet ieder jaar hoeven te huren. Zo hebben we er allemaal weer wat aan tijdens de Dorpsfeesten.
Nogmaals dank namens de VVV aan alle sponsoren die de leuke prijzen beschikbaar hebben gesteld en ook aan het dorpshuis die een percentage van de bar omzet ook gedoneerd heeft aan ons voor dit goede doel!
En natuurlijk dank aan iedereen die er was om bingo te spelen!
Tot de volgende VVV activiteit!
Groet, Marjan