Tsjerkepaad Ysbrechtum 1 Juli

HANNO ELZINGA

Tentoonstelling in de kerk van Ysbrechtum

 

 

Zaterdagmiddag 1 juli is het zover. Met de fototentoonstelling van Hanno Elzinga wordt het startschot gegeven voor TSJERKEPAAD in Ysbrechtum. Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom in de kerk van Ysbrechtum. Voor de foto’s, voor de gezelligheid of om even rustig de sfeer in de kerk te proeven. De gastvrouwen heten u hartelijk welkom. Zij zorgen ook voor koffie en thee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fotograaf steekt, als Ysbrechtumer, zijn liefde voor het dorp en de omgeving niet onder stoelen of banken. Het platteland rond Ysbrechtum is onderwerp in de   geselecteerde foto’s. Het is de verbindende factor van de tentoonstelling.

Hanno Elzinga vindt niet dat hij qua genre in een hokje past: ‘Landschap, portret, stillevens of een combinatie van genres. Naast dit ‘vrije werk’ ben ik als vrijwillig fotograaf werkzaam voor het Theater en het Bolwerk in Sneek. Het is weer heel wat anders om de energie en emotie van Toontje Lager tot De Hûnekop backstage en frontstage vast te leggen. Het genre concertfotografie is dan ook erg afwisselend, maar ook behoorlijk uitdagend.’ Hij, op zijn beurt, daagt u uit om te komen kijken naar zijn foto’s in kleur en zwart wit, hooguit een beetje bewerkt maar geen photoshop.

U bent van harte welkom in de kerk op zaterdagmiddag 1, 8, 15 en 22 juli van 13.30 tot 17.00 uur.