Sinterklaar bezoekt het dorpshuis in Ysbrechtum

Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer een bezoekje gebracht aan de kinderen van Ysbrechtum en omstreken.

Woensdagmiddag om precies 16.00 uur verschenen er eerst twee pepernoot strooiende pieten, en direct daarna maakte ook de Goedheiligman zijn entree.
Alle kinderen zaten vol spanning te wachten en onder de vertrouwde pianogeluiden van meneer Harry werden Sinterklaas en zijn zwarte pieten binnen gehaald. Maar waar waren alle pakjes gebleven??
Beide pieten wisten het niet……..
Gelukkig konden de kinderen vertellen dat die altijd in de keuken van het dorpshuis liggen en zo was er toch voor ieder kind een cadeautje.
Sinterklaas wist ook over iedereen een klein verhaaltje te vertellen dankzij het grote dikke boek dat hij natuurlijk bij zich had.
Er waren vele kinderen die wel een liedje wilden zingen voor Sinterklaas, en er werd zelfs een heus sinterklaas beat lied gezongen.
De pieten zijn aan het jumpen geweest samen met de kinderen.
Een van de pieten had een (kappers)schaar meegebracht en een grote variatie aan haarverf zodat er nog een aantal kinderen met een nieuwe coup naar huis konden gaan.
Namens alle aanwezige kinderen hartelijk dank Sinterklaas en pieten voor het bezoek aan ons dorp en hopelijk zien we u volgend jaar weer terug!!

[nggallery id=8]