Rode loper show

Nieuws van de VVV: Rode loper show tijdens de Dorpsfeesten 2019

 

Donderdag 27 juni direct na de opening van de Dorpsfeesten 2019 om 19.00 uur organiseert de VVV een Rode loper show met aansluitend een kinderdisco in het Dorpshuis. Dit is speciaal bedoeld voor alle peuters en kinderen t/m groep 8 van de basisschool. Alle kinderen van de Epemaskoalle worden van harte uitgenodigd hieraan mee te doen. Ook als je niet in Ysbrechtum woont mag je gewoon meedoen!

Voor beide hoef je je niet op te geven, kom gewoon gezellig langs en doe mee!

Voor de Rode loper show vragen we de kinderen verkleed te komen als filmster of personage uit een film. Want het thema van het feest is dit jaar: FILM! Je gaat over de rode loper voor de jury en wordt kort geïnterviewd. Je mag alleen mee doen, met z’n tweetjes maar ook met een klein groepje. Steel de show op de rode loper voor de jury en het publiek en wie weet win je ook nog een leuke prijs!

De opening van de dorpsfeesten is donderdag 27 juni om 19.00 uur. Kinderen die mee willen doen met de Rode loper show verwachten we tussen 18.45 en 19.00 uur op het veld. Daar krijg je een ‘startnummer’ en de rest wijst zich vanzelf. Kinderen/ouders kunnen zich melden bij één van de VVV bestuursleden, herkenbaar aan hun VVV t-shirt.

Direct na de Rode loper show is er binnen in de grote zaal van het dorpshuis een kinderdisco met DJ Nik! Kom gezellig dansen!

 

We hopen op een mooie groep kinderen de 27e juni!

Graag tot dan!!!

 

Bestuur VVV Ysbrechtum: Wytse, Toon, Pascal, Christien, Arnold, Jinke en Marjan