Paintbal verslag , jeugdclub JIJ

Afgelopen zondag 19 maart was er weer een activiteit van de jeugdclub namelijk paintballen. Om half 3 verzamelden alle kinderen zich bij het dorpshuis en zijn we vertrokken naar het landelijke Warten. Gerritje en Anke wouden nog wat langer genieten van het prachtige Friesland en namen de toeristische route, gelukkig konden ze Warten ook vinden en konden we los.

.

.

In een oude boerderij was de stal tot een strijdarena voor paintballen gemaakt.
De 29 kinderen werden in groepen verdeeld en kregen allemaal een stoer camouflage overall aan. Nadat alle regels uitgelegd waren gingen de 6 groepen het gevecht met elkaar aan. Gewapend met maskers werd er een heftige strijd geleverd. Als je geraakt of getikt werd moest je weer terug en was je af. Vele verhitte koppies kwamen langs!

Tussendoor lekker nog patat gegeten met limonade. En na 3 uur was iedereen teleurgesteld dat het nu al klaar was. Rond 19u waren we weer bij het dorpshuis.  Super geslaagde activiteit die voor herhaling vatbaar is! De volgende activiteit zal ook weer spectaculair worden! Tot dan allemaal!            meer fotos op mijnalbum