Nieuw schoolplein Epemaskoalle

Dinsdagmiddag 2 juli werd in de stralende zon het vernieuwde schoolplein van de Epemaskoalle geopend. Roel Krijnen, bestuurder van Stichting Odyssee opende het plein met een symbolische basketbalworp.
Hierna lieten de leerlingen aan ouders en omwonenden zien welke mogelijkheden het plein allemaal heeft.
Het plein is opgedeeld in drie stukken: een panna-/voetbalkooi met een natuurpad, het plein voor de ingang met de natuurstenen en het speelplein met mooie belijning en verplaatsbare baskets.

De Johan Cruijff-Foundation is ingeschakeld om met hun karakteristieke belijningen de veelzijdigheid van spellen te benadrukken. Ook de bijbehorende spellen, materialen en regels zijn onderdeel van het pakket.

Jantje Beton, de Rabobank, Doarpsrounte Ysbrechtum en het bovenschoolse projectbudget Avontuurlijke Schoolpleinen van Stichting Odyssee hebben de realisatie van het plein mede mogelijk gemaakt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”132″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”800″ gallery_height=”800″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”2″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]