Neon Disco

Zaterdagavond 29 oktober was weer de eerste activiteit van het nieuwe seizoen van jeugdclub JIJ. Traditiegetrouw beginnen we altijd met een disco. Dit jaar was het thema van de disco Neon! Het was dus een kleurrijk geheel in het dorpshuis.
Een nieuw seizoen betekent nieuwe gezichten en soms ook wel afscheid nemen. De jeugdclub heeft drie nieuwe bestuursleden erbij: Gerbrich Martens, Johannes Nieuwland en Anke Miedema. Helaas nemen we ook afscheid van twee enthousiaste bestuursleden Femke Mes en Sandra Zeinstra.
De opkomst voor de disco was geweldig er waren maar liefst 34 kinderen. De muziek werd aangezet en het werd een gezellige boel in het dorpshuis. Veel verzoekjes werden ingediend bij de verschillende dj’s en de verschillende dansmoves werden getoond.
Al gauw was het tijd voor een spelletje. We gingen limbodansen. Het was een spannende strijd, maar de winnares werd Iris Broersma. Na de limbowedstrijd werd er weer flink gedanst en de volume van de muziek werd flink opgevoerd zodat heel Ysbrechtum wist dat er een knallend feest was in het dorpshuis.


Na heel wat dansjes en verzoeknummers werd het tijd om de afscheid nemende bestuursleden in het zonnetje te zetten. Er werd een quiz gedaan over een aantal weetjes van Femke en Sander. Na de quiz kregen deze enthousiast dames een mooi bos bloemen en een groepshug van de kinderen.
Na de quiz was het echt wel tijd voor wat te drinken en een zakje chips. Na wat gedronken en gegeten te hebben konden de kinderen er weer tegen aan. Na heel wat springen, dansen en de polonaise was het alweer tijd voor het laatste spel: Levend memory. Femke en Sandra moesten op de gang en wij gingen in twee tallen een dansje bedenken. Toen kwamen Femke en Sandra weer terug en moesten de koppels bij elkaar zoeken. Dit was erg lastig, maar de winnaars waren Steffan Overzet en Finet Sterenberg. We hadden ook nog een prijs voor de mooiste outfit. De winnaar was Rick Nieuwland. Na het levend memory was er nog even tijd voor de laatste verzoekjes en de laatste dansmoves. Langzaam kwamen de ouders alweer binnen om de kinderen op te halen. Al met al een geslaagde avond en wij kijken nu alweer enorm uit naar de volgende activiteit. Deze activiteit zal plaats vinden op zondag 27 november!

Groetjes Jeugdclub JIJ

Foto’s Neon Disco