JIJ naar de Grote Keizer

Zondagmiddag 27 november stond er voor de jeugdclub JIJ weer een leuke activiteit op het programma.

Bowlen en spelen in het indoor speelparadijs de Grote Keizer in Leeuwarden. Rond half twee waren alle kids verzameld bij het dorpshuis en ging de optocht (bijna in een keer goed) rijdend naar de plek van bestemming. Daar hebben we een korte uitleg gekregen en een polsbandje. Dit polsbandje gaf recht om onbeperkt ranja bij te kunnen tanken. Want van al dat geren en gevlieg door de netten, touwen glijbanen en ballenbakken word je nou eenmaal hartstikke dorstig.

Na een tijdje spelen is de groep over bowlingbanen verdeeld en hebben we een uurtje heerlijk strikes en spares gegooid. Op het scorebord was ook te zien hoe hard je de bal gegooid had. Sommige heren vonden dit ook een hele uitdaging. Er werd dan ook om het hardst gegooid. Bijzondere effectballen hebben we gezien. Curve ballen, topspin en zelfs sliders. Maar echt topfavoriet was toch wel de stuiterbal!!

Sommige van deze worpen waren op de schaal van Richter waarneembaar!!!

Na het uurtje bowlen was er nog wat tijd om te spelen in het indoor speelparadijs. Rond vijven was de patat klaar. Nog een ijsje toe en de middag zat er al weer op.

Met rooie wangen en natte haren gingen de kids weer terug naar Ysbrechtum.

Daar stonden de ouders al weer op kids te wachten.

Bedankt voor de gezelligheid en de hulp van de ouders die gereden hebben!! Super!!

Wij van JIJ vonden het weer een heel geslaagde middag. Maar de volgende word nog leuker!!!!

Komen jullie dan ook allemaal weer????

Want dan gaan we ………………………………………………………………………

 

Voor meer foto’s klik hier