Jubileumvoorstelling ‘t Is sa’t falt

 

 

 

Geachte lezer,

 

 

Dit jaar zou een feestelijk jaar worden voor toneelvereniging ‘t Is sa’t Falt: ons vijfenzestigjarig jubileum.
We bedachten samen met de jubileumcommissie een mooie voorstelling, op diverse locaties in het dorp mét een spetterend feest na afloop: 14 maart 2020: “Rûte 65”. Lampjes, locaties, kostuums en champagne. Alles was geregeld!

U weet allemaal wat er in de tussentijd gebeurd is. Wat roet in het eten gooide: Corona.

We hebben de voorstelling uitgesteld naar 12 september. En na weer strenge regels naar 6 februari 2021.

Nu blijkt dat het virus nog niet verslagen is, de anderhalve meter voorlopig wel van kracht blijft en het maximale aantal bezoekers van voorstellingen nog steeds klein is hebben we, met veel spijt besloten de jubileumvoorstelling niet door te laten gaan. Het zou niet het feest kunnen zijn wat we voor ogen hadden. Heel jammer want er is inspanning geleverd, er zijn kosten gemaakt en we hadden er zin in. Mar it is net oars.

Heeft u kaartjes gekocht dan zijn er twee opties:

⁃ u kunt op zaterdag 7 november as. met uw kaartje(s) uw geld terugkrijgen. We staan voor u klaar van 10.00 tot 13.00 bij de dorpsbibliotheek bij doarpswinkel Greidanus. Graag los wisselgeld meenemen.

⁃ u doneert het aankoopbedrag aan de toneelvereniging (waarvoor alvast onze dank) en hangt uw kaartje op het prikbord als herinnering aan wat hád kunnen zijn.

Natuurlijk gaan we wat nieuws bedenken!
Wanneer en hoe? Daarvan houden wij u op de hoogte!

Bestuur en jubileumcommissie ‘t Is sa’t Falt