JIJ naar actiepark Drouwenerzand.

JIJ naar actiepark Drouwenerzand!

 

Nauwelijks uitgebuikt van alle (Italiaanse) lekkernijen van de vorige activiteit, stond de jeugdclub afgelopen zaterdag 17 mei alweer klaar voor de volgende. ’s Morgens om 09.30 uur werd er bij het dorpshuis verzameld voor een dagje naar Drouwen in Drenthe. Naar actiepark Drouwenerzand om precies te zijn. In 2009 zijn we hier ook geweest en dat was zeker voor herhaling vatbaar. We hadden bovendien het weer niet beter kunnen uitkiezen. Het was een zonovergoten dag!

 

Actiepark Drouwenerzand is een klein pretpark met veel verschillende en leuke attracties. Van een draaimolen tot spookhuis en botsauto’s, er is voor ieder wat wils. De meest spectaculaire en populairste attractie was de `Para Jump´. Deze gaat over-de-kop en draait linksom en rechtsom met hoge snelheid. Alleen voor de echte waaghalzen dus! Bovendien was alles inclusief gratis eten en drinken. Hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door de jeugd. Nu hoor ik u denken; onbeperkt snacken en attracties over-de-kop, dat kan niet goed gaan. Gelukkig hebben wij welopgevoede jeugdleden die zich netjes hebben ingehouden. Of zouden ze gewoon een sterke maag hebben? Gelukkig dus geen overgevende kinderen. Dat was voor de chauffeurs op de terugweg ook wel prettig. Rond 17.15 uur waren we weer terug bij het dorpshuis. Ik vraag me af of de kinderen daarna nog thuis trek hadden in het avondeten…

 

We willen graag de jeugdleden bedanken voor de massale opgave en een super leuke dag! Ook dank aan de ouders die zich hadden opgegeven om te rijden! (Hoewel het vast geen straf was om de hele dag in het zonnetje op het terras te zitten)

 

Graag tot de volgende activiteit op 27 september 2014! De jeugdclub organiseert dan, samen met het VVV en de toneelvereniging ‘t Is sa’t Falt, ‘Alles kin’. Een bonte avond waar iedereen zijn of haar talent op het podium mag vertonen. Dus noteer deze alvast in de agenda! Gelukkig hebben we nog de hele zomer om te oefenen.

 

Groeten,

 

Bestuur jeugdclub JIJ

Klik hier voor de foto’s