JIJ lasergame.

Zaterdag 23 november 2013

Lasergamen in het Epemabos.

Na lang verlangen van de kinderen, was het er dan nu eindelijk. Lasergamen! De uitnodigingen de deur uit en afwachten op opgaven. En het lasergamen viel in de smaak, 30 opgaven!

Nog even alles klaarzetten en dan de kinderen opwachten bij het dorpshuis en dan op naar het Epemabos! Douwe zorgde ondertussen voor een heerlijk kampvuurtje met muziek en Peter gaf uitleg op de parkeerplaats over de lasers. Nu nog even teams maken en op naar het kampvuur. De eerste twee teams werden klaar gemaakt voor hun eerste missie. Kijken wie er overleefd!

Na elke 15 minuten werden de teams gewisseld. Was je eerder af, dan werd je headset gereset en kon je weer meedoen. Wie het minst vaak geraakt was, had gewonnen!

Door de modder en struiken te hebben gebaggerd om de ander uit te schakelen, werd het tijd om ons even op te warmen. Pepernoten mee en op naar de parkeerplaats voor een heerlijke, warme verrassing. Warme chocolademelk!

Na ons te hebben opgewarmd, weer terug naar het kampvuur voor nog een missie.

Half 10 zijn we, na een geslaagde avond, weer richting de parkeerplaats gegaan. De hele weg naar de parkeerplaats waren de kinderen druk aan het praten over de tactieken die ze hadden toegepast en wie ze allemaal hadden uitgeschakeld. Ook de ouders kregen de verhalen te horen. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Met vriendelijke groet,

Jeugdclub JIJ: Douwe, Peter, Sandra, Jelte, Femke en Evelien.

[nggallery id=26]