JIJ, De jongens tegen de meisjes

Op zaterdag 30 januari streden de jongens tegen de meisjes. De eerste ronde bestond uit 8 spellen die binnen 2 minuten uitgevoerd moesten worden, met als doel zoveel mogelijk punten scoren. Iedereen werd ingedeeld in groepjes van 4 á 5 jongens of meisjes. Bloedfanatiek gingen de teams te spellen langs. De behendigheid werd getest. Ronde 2 streden de jongens tegen de meisjes, hard to get! De jongens aan de ene kant van de tafel en de meisjes aan de andere kant. De vraag ´noem zoveel mogelijk… (hondenrassen, automerken, voetbalclubs etc.)´. Het team dat als hoogste inzette mocht de lijst opnoemen. Daarna volgde het spel ‘zeg geen ja, geen nee en geen uh’. Dit zorgde voor grappige uitspraken. Zo hadden de kinderen bedacht dat ze wel Jep of jup konden zeggen in plaats van ja. Of nope of nop in plaats van nee, maar deze antwoorden werden helaas door onze strenge jury afgekeurd.

De jongens tegen de meisjes
De jongens tegen de meisjes

Na een spannende tussen stand startte de finale. Wie o wie gaat er nu winnen? De jongens waren sterk, maar de meiden slim…
Met een stoelendans afsluitend werd het duidelijk dat de meisjes de slimste en de sterkte zijn. Zij gingen ervan door met de prijs, die natuurlijk uit medelijden gedeeld werd met de verliezende jongens.
Al met al was het een zeer geslaagde middag. We zien jullie graag weer bij onze volgende activiteit.

Groeten bestuur jeugdclub JIJ

Klik hier voor meer foto’s