Jeugdclub JIJ Disco!

Zaterdag 4 november was weer de eerste activiteit van Jeugdclub JIJ van het nieuwe seizoen.

Traditiegetrouw is dat een vette disco avond in het dorpshuis. Elk jaar met een thema, en dit jaar was dat ‘Gekke hoedjes!!’.

Alle kinderen hadden dat goed begrepen en ze kwamen uitgedost met de prachtigste en origineelste hoofddeksels op naar deze feestelijke openingsavond van de Jeugdclub. Ook dit jaar mochten we gelukkig weer een aantal nieuwe kinderen verwelkomen bij de club; eindelijk oud genoeg om erbij te mogen!

Voor iedereen was het in het begin even wennen op de dansvloer maar al gauw ging iedereen los op de muziek van.

Natuurlijk mocht een potje Limbo dansen niet ontbreken. Na al dat Limbo-én en dansen hoogste tijd om wat te drinken.

Alle kinderen mochten hun verzoeknummers indienen bij de DJ en zo kwam voor iedereen het favoriete liedje voorbij. De sfeer zat er lekker in en al gauw liep de temperatuur in de kleine zaal op tot tropische temperaturen. Voor zesendertig dansende, stampende en dampende kids is dat natuurlijk ook een koud kunstje. Wie weet is een beach party een goed idee voor het thema voor de disco van volgend jaar want het was weer swingen en zweten!!!

De prijs voor het leukste en gekste hoedje werd gewonnen door Dylano. Hij had een superleuk hoedje met veel liefde geduld en vooral creativiteit zelf in elkaar geknutseld. Heel goed gedaan!!

Na al het dansen kwamen om 21.00 uur de vaders en moeders hun kroost weer ophalen van de disco avond in het dorpshuis.

We hebben met z’n allen een heel gezellige en geslaagde avond gehad en kijken alweer uit naar de volgende keer.

Dat wordt vast een heel bijzondere!!! Dus zorg dat je er weer bij bent.

Klik hier voor de foto’s