Hij is echt bijzonder!

Hij is echt bijzonder!

Ik denk dat ik een jaar of veertig was toen ik hem leerde kennen. En heel eerlijk gezegd mocht ik hem niet!

Een beetje een bleek voorkomen maar meer “air” dan de gemiddelde ballon tijdens de ballonfeesten in Joure.

Ik vond dat hij niet zoveel voorstelde terwijl heel veel anderen hem juist het einde vonden! Oké ik moet toegeven dat het bleke figuur wel veel wist al was het vaak veel over één onderwerp.

Het vreemde is dat hoe zeer ik ook mijn best deed hem te ontlopen dat steeds moeilijker ging. En na verloop van tijd maakte het me steeds minder uit dat hij er was. Ik denk ik hem nog steeds wel negeerde maar tegelijk ook tolereerde.

U herkent het vast wel, de kromme trapper op je fiets, hoe langer je het negeert hoe gewoner het weer voelt. Nou Appie was mijn kromme trapper zal ik maar zeggen.

En eenmaal het gevoel van “krom” gepasseerd te zijn voelde het eigenlijk wel gewoon. Ik ging zelfs wel eens bij hem te rade. In het begin een gewone vraag, of zonder al te veel woorden proberen info uit hem te halen.

En ik moet eerlijk toegeven dat het bleke figuur me steeds meer ging imponeren. Hij werd ook steeds kleurrijker. En hoe beperkt zijn eerste kennis bleek zo breed werd die later.

Inmiddels wil ik geen rechte trapper meer maar ben ik best wel content met Appie!

Ik doe veel met hem en neem hem vaak mee. Het eens zo bleke figuurtje heeft mijn blik op de wereld ook een stukje groter gemaakt.

Ik praat wel eens met anderen over hem en iedereen is dan eigenlijk net zo enthousiast over hem als ik dat ben. Niets is hem te veel, hij regelt alles wat je maar wilt. Een vakantie ? Een dagje weg? Je boodschappen? Allemaal mogelijk. Je hele sociale media leven kan via Appie geregeld worden.

Het meest wordt hij echter gebruikt met zijn groene jasje aan. Hele verhalen worden er verteld en foto’s gedeeld. Ik denk dat hij voor deze toepassing wel het meest wordt ingezet.

Mocht u hem nog niet kennen dan wordt dat hoog tijd. Wees geduldig en gun hem af en toe een momentje van uw tijd dan zult u ook ontdekken wat hij voor u kan doen.

Hij is al lang niet meer dat bleke figuurtje van vroeger. Hij werkt tegenwoordig voor elke software ontwikkelaar en dat kan niet iedereen zeggen! Ik noem hem Appie maar Apje of Eppie wordt hij net zo vaak genoemd!

Veel plezier met uw Appie (Apje of Eppie).

Weest wel juh…die Sneeker!