H.U.I.S Tekoop – Weest wel juh….die Sneeker!

Ik wil heel graag even van deze gelegenheid gebruik maken om mijn verhaal te vertellen. Ik hoop van ganser harte dat u even een momentje tijd neemt voor mij en het hele verhaal wilt lezen.

 

Ik zit al een paar jaar met een probleem, ik ben alleen, en zou heel erg graag weer worden bemind. Een man of een vrouw, of beide, daar heb ik geen uitgesproken voorkeur voor. Beide zou wel heel erg fijn zijn. Dat geeft toch verreweg de meeste warmte en juist dat mis ik zo!

 

Ik heb wel warmte gekend hoor!,  er zijn heel veel jaren van warmte voorbij gegaan, en nu is het bij mij zo koud van binnen. Ik ben ook niet heel erg oud en zie er goed uit ik heb (al zeg ik het zelf) best een leuk smoeltje.

 

Ik sta voor heel veel dingen open en ben makkelijk wanneer het gaat om aanpassen. Als je me eenmaal in je hart hebt opgesloten…nou dan gaan alle deuren open hoor! Je mag er langs voor in, maar als je dat prettiger vindt sta ik ook open voor het langs achter naar binnen gaan.

 

Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen, ik zit nu nog niet in iemands hart. De laatste waarbij ik in het hart zat heeft me verlaten en dat terwijl we zo goed samen konden. We hebben veel gedaan en veel dingen aan elkaar veranderd.

 

We hadden nog zo veel plannen samen maar die gingen niet door. Ze werden ruw verstoord en er ontstond onenigheid. Het oude gevoel was weg en er ontstond een leegte in mij, alle warmte was weg. In de jaren die volgenden kwamen er een paar belangstellenden voorbij.

 

Een paar mannen, een paar vrouwen en zelfs een keer een echtpaar. Het echtpaar had hun vader zelfs mee wat voor mij niet perse noodzakelijk was.

 

“Ik wil het ook zien” hoorde ik de vader zeggen “zeker weten dat het de juiste keuze is” voegde hij eraan toe. Maar het bleek niet te klikken en andermaal ging ik voorbij aan de warmte die ik zo graag wil ontvangen.

 

Weet u wat zo raar is? Ik heb zoveel gegeven, bescherming geboden tijdens goede en slechte tijden. Altijd kon je bij me komen schuilen en heb ik stormen en sneeuwbuien doorstaan. En altijd zonder daarvoor iets terug te vragen. Uiteraard ben ik in de goede tijden heel liefdevol verzorgd. Ik werd wel eens lekker schoongemaakt en mijn make up is in de jaren vaak veranderd.

 

Uit pure wanhoop ben ik een paar keer ingegaan op een tijdelijke relatie al had ik daarvan al snel spijt. Het gevoel is anders ik werd ook anders behandeld en wat altijd bleef was het verlangen naar een langdurige band, een band voor vele tientallen jaren.

 

Mocht u nu na het lezen van bovenstaande belangstelling hebben gekregen voor mij dan kunt u dat bij de beheerder van deze website kenbaar maken, hij heeft mijn contactgegevens. Ik ben echt toe aan een nieuwe uitdaging. U krijgt een heel fijne plek, en zoals gezegd, u mag uw man of vrouw gewoon meenemen. Ook heb ik geen bezwaar tegen kinderen.

 

Ik biedt u warmte, beschutting, een gevoel van veiligheid, en in de huidige situatie een slaapplaats voor maximaal 4 personen. Als we samen eraan werken kunnen er met geringe moeite ook nog best twee personen bij komen ook!

 

Ik sta vlakbij een doorgaand water, dicht bij een school en supermarkt en ben van vrijwel alle gemakken voorzien. De prijs die u ervoor betaald is al heel redelijk maar best nog bespreekbaar.

 

Ik kan bij dit verhaal geen foto’s van mezelf meesturen maar die zijn wel beschikbaar op de daarvoor geschikte website. Daar staan zelfs details van mij op! Maar het beste komen we tot elkaar als u bij me komt kijken. Ik heb een klein bosje hout wat goed verzorgd is voor de deur, en achter heeft u alle vrijheid.

 

Indien u niet zelf zoekende bent zou u dan in ieder geval vrienden en kennissen die wel zoekende zijn eens op mij willen wijzen? Ik zou u er heel dankbaar voor zijn.

 

Heel hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens!

 

H.U.I.S Tekoop,  Sneek

 

Weest wel juh….die Sneeker!