Geslaagde Kerst sing-in Brechtakkoard

In een vrijwel volle kerk vond zondagmiddag 22 december j.l. de Kerst sing-in plaats van het Brechtakkoard.  Er werden een aantal fraaie kerstliederen ten gehore gebracht en het publiek  kon bij enkele liedjes meezingen. De kinderen stonden centraal tijdens het concert, tussen de liedjes door werden door Luuk, Ilse Esmée, Femke en Meike gedichten voorgedragen.

Na afloop werd er een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd was voor de stichting Mano a Mano, voortgekomen uit de World Servants. Mano á Mano verricht al gedurende enkele jaren projecten op het gebied van huisvesting en waterleidingvoorziening in de Dominicaanse Republiek.  Lid van het koor, Tineke Tigchelaar, is al een aantal malen voor Mano a Mano werkzaam geweest en zij  gaf aan de hand van een korte diavoorstelling een toelichting over de verrichte werkzaamheden. De uiteindelijke opbrengst van de collecte was maar liefst EUR. 462,–!!

Er waren bloemen voor Minke Meesters als dank voor de versiering van de kerk en voor Netty v.d. Brug en Annemarie Merkies. De kinderen kregen een attentie.

Na het concert was er voor de koorleden en hun partners in het dorpshuis een glas Glühwein, soep en kerstbrood.

Het Brechtakkoard kan terugzien op een geslaagde middag.

IMG_0922 IMG_0923IMG_0924IMG_0925IMG_0927IMG_0928IMG_0929IMG_0931IMG_0933IMG_0934