Fototentoonstelling groot succes

Dorpsgenoot en fotografe Jelly Mellema heeft met groot succes haar fototentoonstelling van en voor Ysbrechtumers op zaterdag publiekelijk getoond. Meer dan een jaar is er gewerkt aan heel uiteenlopende onderwerpen.

Op vrijdagavond was de feestelijke onthulling mede georganiseerd door Artyst en prachtig aan elkaar gepraat door Joke Kuipers.

Vele lovende reacties van werkelijke schitterende fotos die al of niet met een knipoog in scene gezet zijn zorgden voor een feest van herkenning.

De gefotografeerde deelnemers of familie kregen allemaal een afdruk van deze bijzondere documenten. Voor diegenen die niet in de gelegenheid waren om te komen kijken kunnen de fotos alsnog bekijken op de site van Jellie en een verjaardagskalender met de getoonde fotos bestellen.

Meer info en fotos via de site :   www.jellymellema.nl   en bij  www.oypo.nl/jellymellema  

[nggallery id=111]

Op veler verzoek zoals dat zo mooi heet zijn hier de fotos te bekijken van de genodigden en bezoekers van de spraakmakende fototentoonstelling van fotografe Jellie mellema.

Op vrijdag avond (31 okt.) werden de 12 foto`s zover mogelijk door de ‘modellen’ zelf onthult en zaterdag(1 nov.)  was er gelegenheid om zelf de uitverkoren foto’s te bekijken.

De fotokalender met de Ysbrechtumer modellen is inmiddels verkrijgbaar bij Greidanus onze bakkerswinkel en rechstreeks bij Jellie Mellema   link > http://www.jellymellema.nl  en  http://www.oypo.nl/6365C1752D07C2FE