21 mei Actiedag Samenloop voor Hoop – team ’t Nije Formidden

Wat een prachtige dag hebben wij beleefd! ’s Middags trapte JIJ af met een markt en autowasstraat. Op het parkeerterrein van ons dorpshuis werden cup cakes verkocht, nagels gelakt, de toekomst voorspeld, blikken gekegeld, geschminkt en natuurlijk vele auto’s gewassen. Ook waren er marktkraampjes waar van alles te koop was. Ook hebben de kinderen door het hele dorp lege flessen opgehaald. Ysbrechtum bedankt dat u zoveel flessen voor ons heeft bewaard, het was fantastisch.

Alle kinderen van JIJ en natuurlijk ook het bestuur van JIJ nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet! De opbrengst van de actiemiddag wordt bekend gemaakt op de verenigingendag die we
27 augustus a.s. zullen organiseren. We hebben er nu al zin in.

Maar de pret was nog niet voorbij, want de avond moest nog beginnen. En wat voor avond: BINGO! Met fantastische prijzen, die door onze sponsoren beschikbaar zijn gesteld. De zaal ging om 19.30 uur open en de kaarten konden per stuk worden verkocht of een setje voor de hele avond. De hoofdprijs, het weekendje weg op Landgoed Wildrijck, werd in een finale ronde met apart te kopen bingokaarten gespeeld. Er waren vooraf 80 stoelen klaargezet, die ook allemaal bezet waren. Een groot succes, met vele prijswinnaars.

De omzet van de bar werd door stichting ’t Leechhiem, beheerder van ’t Nije Formidden, beschikbaar gesteld voor het goede doel. En het was nog lange tijd gezellig intte het dorpshuis!

De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op deze zeer geslaagde dag en wil van hieruit alle vrijwilligers, deelnemers, kinderen en natuurlijk sponsors ontzettend BEDANKEN dat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt. Het totale opgehaalde bedrag wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

En gelukkig hebben we de foto’s nog. Klik hier om ze allemaal te bekijken.