Ysbrechtum, verkeersafsluiting deel Kleasterwei, 19-01 2021

Op dinsdag 19 januari 2021 is één rijrichting van een deel van de Kleasterwei, vanaf de kruising met de Epemawei tot en met de kruising met de Dominee H.W.C.A. Visserleane, in Ysbrechtum afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het gaat hierbij om de rijrichting vanaf de kruising met de Epemawei Epemawei tot en met de kruising met de Dominee H.W.C.A. Visserleane. De genoemde afsluiting geldt niet voor voetgangers.

Om welke werkzaamheden gaat het?
Op een deel van de Kleasterwei, vanaf de kruising met de Epemawei tot en met de kruising met de Dominee H.W.C.A. Visserleane, vinden nutswerkzaamheden plaats.

Zijn er verkeersmaatregelen?
De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u vragen?
De werkzaamheden worden in opdracht van Liander uitgevoerd door Baas bv uit Drachten. Heeft u vragen over de werkzaamheden of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk de heer Hein Visser van Baas bv via het telefoonnummer 06-51331422 . Ook kunt voor vragen of meer informatie bellen met de heer Thijs Beekman van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515

Menu