Piet Abma winnaar bij klaverjasclub Old Vic

Vrijdag 17 januari j.l. wist Piet Abma met 5.756 punten de overwinning te pakken bij klaverjasclub Old Vic. Met 5.465 punten eindigde Tineke Tigchelaar als tweede. Anne Rusticus veroverde de derde prijs met 5.397 punten en Nelly Galama, regelmatig goed voor een prijs, eindigde als vierde met 5.180 punten. Pechvogel van de avond was Anneke Postma, zij moest met 3.574 punten genoegen nemen met de poedelprijs, overigens altijd nog goed voor een goede fles dorpshuiswijn.
Het tussenklassement wordt aangevoerd door Nelly Galama met 25.131 punten, achtervolgd oor Martien Korteweg en Piet Abma met resp. 24.202 en 24.059 punten.
Rest nog de uitslag van het Kerstklaverjassen, waarvan door omstandigheden geen verslag werd gemaakt, te vermelden. Winnaars van de prijzen waren Peter de Jong, Ankie Abma, Marry de Boer en Baukje de Jong. De poedel was deze keer voor Minke Boonstra.
De eerstvolgende klaverjasavond is op Valentijnsdag vrijdag 14 februari. Er zal die avond zeker, net als altijd overigens, gezellig en sportief worden gekaart.

Menu