It Giet oan..

Lieve vrienden en familie,

It giet oan! Vanaf 21 juni zwem ik met Maarten vd Weijden mee tijdens de Elfstedenzwemtocht! In alle elf steden zwem ik 2 km om zo geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Dat betekent 22 km in drie dagen, ook s’nachts. Sponsor jij me ook?

https://www.11stedenzwemtocht.nl/participant/#participant/view/eb248d5c-6a9f-4052-b2cd-5aa7785f8435

Ga naar mijn profielpagina en doe een bijdrage! Dankbaar en supergemotiveerd door jouw steun ga ik er vol voor!

Ben je benieuwd hoe dat zo kwam.. Hieronder vertel ik er graag wat meer over (verder lezen mag, hoeft niet).

Ondanks dat Maarten vd Weijden vorig jaar zei dat hij niet nog een poging zou doen, begon het bij hem toch te kriebelen. De sportman in hem wilde die 200 km toch graag hálen, en het event graag met andere zwemmers volbrengen (wat vorig jaar vanwege de waterkwaliteit ook niet lukte). Zo kan de elfstedenzwemtocht gedragen worden door meer zwemmers. Vorig jaar was een magische gebeurtenis, en ik was om bij zijn simpele redenering dat het misschien niet zo groots zou worden als in 2018, maar dat iedere donatie er toch een was voor verder onderzoek naar kanker. En de poging dus sowieso geslaagd is.

En dus meldde ik me voor de kwalificatiedag afgelopen zaterdag, zwom de benodigde kilometers (6), maakte een fotootje met MvdW en ben nu officieel deelnemer van dit ietwat grootse evenement. Zwom ik eerder wel twee kilometers voor het goede doel en om zo hard mogelijk te gaan.. dit wordt een uitdaging van andere orde. Geen idee of ik het haal, ik denk dat ik het kan dus ga ik het doen. Zwaar (en koud) wordt het zeker.. Mijn vader en lieve vriendinnetje Annet hebben zich al gemeld als buddy (#dankbaar). Ben je in de buurt en tijd over dat weekend, meld je dan! Welkom om een stukje mee te maken en ondersteuning te leveren.

En, wil je zelf meezwemmen.. doe dat dan! Het kan, er is nog ruimte voor een paar zwemmers (snel of minder snel, dat maakt niet uit). J

Lieve groet, Nelleke.

Menu