De doaprswinkel Johannes Greidanus Geschikt in Stijl partij

De tweede partij van dit seizoen wordt gesponsord door het commerciële hart van Ysbrechtum. De hele  winkelstraat doet mee! Johannes Greidanus en Marjan Eefting zullen deze dag waarschijnlijk zoals gewoonlijk niet alleen als sponsor aanwezig zijn, maar zeker ook als fanatiek kaatser. Vorig jaar was het een spannende partij met lange wedstrijden en dat gaan we dit jaar natuurlijk evenaren! 

De sponsors stellen zich aan u voor:

Hallo, ik ben Johannes Greidanus.

Ik beheer als sinds 1 november 1984 de DOARPSWINKEL in Ysbrechtum. Iedere dag verkoop ik VERS BROOD , KOEK EN BANKET van DE ECHTE BAKKER HAAKSMA uit Sneek. Lekker VLEES komt van de  FRIESCHE AMBACHTELIJKE SLAGERIJ  de Jager uit Oppenhuizen. Kruidenierswaren komen vanuit Oosterwolde , via van Tol, naar Ysbrechtum en AGF en ZUIVEL via Versunie. BLOEMEN EN PLANTEN worden verkocht door MARJAN EEFTING. Kom gerust eens langs in jullie DOARPSWINKEL.

Tel:   0515-412157         Email:   jagreidanus@gmail.com

Geschikt in stijl

Natuurlijk kent iedereen in Ysbrechtum al de bloemenwinkel van Marjan aan de Epemawei. De kleinste bloemenwinkel van Nederland maar op vrijdag en zaterdag volop keus aan verse bloemen en planten.

Maar Geschikt in stijl heeft de hele week verse bloemen! Iedere dag van de week bezorgt Marjan vanuit de binderij aan huis ook bloemen, boeketten en allerlei ander bloemwerk zoals rouwbloemwerk en bruidswerk. Even een dag van te voren bellen en de bloemen worden gewoon thuis bezorgd!

Niet alleen particuliere klanten bestellen bloemen bij Geschikt in stijl. Specialiteit is inmiddels wel de service voor zakelijke klanten. Instellingen, organisaties en bedrijven uit Sneek en omgeving bestellen boeketten voor allerlei gelegenheden en op veel balies, vergadertafels en in kantoren en wachtruimtes staan de bloemen van Geschikt in stijl wekelijks te pronken!

En natuurlijk kaatskransen! Elke keer weer leuk om te maken voor KV Yn’e Flecht!

 

Menu